Mer katt-tänk i trädgården

Jag fortsätter att sakta bygga upp trädgården från en tom gräsmatta och gör nu ett ”klematisrum” lite längre ner och där byggde jag tidigare upp en lång rabatt och en stenformation där Kanel skulle kunna komma ifrån när hon behövde så nu när jag sätter upp spaljéer så krockade det med den formationen för det skulle ha förhindrat henne från att hoppa upp på den från insidan av ”rummet”

Så jag fick ju såklart lösa detta med en liten glugg i spaljén där hon kan hoppa upp och jag kan även glutta ut genom min växtrum sen när det har växt upp ordentligt 🙂

Jag föredrar att styra om så det passar katterna istället för att låta dom anpassa sig till människopåhitt, dom ska ju känna sig lika delaktiga av detta hem som jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *