Cookie är nu Gotlänning

Nu är det tufft, riktigt tufft.

Cookie har flyttat hem till sin dotter

Denna flytt har varit mer eller mindre bestämd sedan 3 år tillbaka, att när det är dags för Cookie att pensioneras så ska hon flytta hem till sin dotter som bor på Gotland. Diatoni föddes hennes dotter som men heter nu Jinx.

Cookie trivs bäst att ha en av hennes egna bäbisar att vara med, jag hann med att märka det tydligt nu när en av hennes senaste bäbisar stannade en extra månad här för hon lekte med henne nästan varje dag och sov med henne. Nu när hon flyttade så ville Cookie gå in och vara i Toffees rum igen som hon gjorde innan hon blev dräktig.

Detta kommer vara så bra för henne på alla sätt, men jag har tagit det hårt. Precis som när Brownie flyttade som jag ännu har ett hål i bröstet av.

När jag ger katterna mat så bölar jag för att Cookies tallrik står kvar och jag kommer att tänka på hur hon kunde flytta huvudet åt sidan några sekunder efter att jag slevat upp hennes mat för hon visste att jag brukar ge lite till efteråt.
Det som gjorde mig glad var att Cookies bäbis Lillasyster har nu förflyttat sig in till samma rum som de andra när det är dags att äta och valde såklart mamma Cookies tallrik att äta från. Det värmde!

Det kommer dröja innan jag helt har landat i detta, inte för att det är ett dåligt beslut utan för att jag saknar henne så otroligt mycket och kommer hela tiden att tänka på alla dom där speciella sakerna hon gjorde. Som att reagera på hennes namn när man viskar det <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *