Innekatterna som blev utekatter

Katten Lillasyster älskar verkligen utelivet i säkerhet

Det var väl inte egentligen meningen att det skulle bli så och det var inget jag skapade med avsikt. Lillasyster får då och då urinvägsproblem som verkar blomma upp vid stress (inte helt ovanligt men otroligt tydligt på henne) och hon är som absolut minst stressad när hon är ute så det blev ett naturligt val för henne.

Kanel (på bilden ovan) har under en tid varit mobbad av en av de andra katterna och nyligen när två kattmammor ändrade rang från att vara mammor till att gå tillbaka in i hierarkin igen i gruppen så skedde det några missförstånd och några fler hakade på denna mobbing av henne.

Jag har jobbat otroligt mycket med Kanel med detta och hon har byggt upp ett mycket MYCKET större självförtroende när nån går på henne. När detta började så blev hon påverkad för resten av dagen och hon gjorde på sig i attackerna men nu är hon återhämtad så fort hon bara har fått undvika själva attacken.

Lillasyster mumsar på Real Färskfoder i skuggan

Att skapa en säker uteplats för katterna var det första jag gjorde när jag hade landat här efter inflytt och det är det bästa jag nånsin gjort!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *