Man har lyckats med sina katter när…

…de FÅR rymma men gör det inte.

Denna syn vaknade jag till i Torsdags när jag inspekterade vad det kan ha varit för högt ljud jag hörde under den blåsiga natten mellan ons-tors. En stege som stod upp mot taket hade fallit och tagit med sig nätet i en sektion i staketet.

Jag skulle ju ta tag i detta samma dag men av okänd anledning så kom jag helt av mig med detta. Under Torsdagen hade jag några av katterna ute medan jag var kvar inne och i Fredags kommer min granne och knackar på och berättar att en av mina katter är utanför staketet.

JUST J*VLAR!!!
Fort som attan klär jag på mig för att gå ut genom altanen och leta på Kanel som var den enda som var ute den morgonen. Men när jag går genom vardagsrummet och kommer till altandörren så står Kanel där med tassarna upp mot glaset och undrar om hon får komma in xD Hahahaha

Så hon har varit ute och strosat och sen kommit tillbaka hem igen, för att inte tala om i Torsdags när minst 3 av katterna var ute och alla kom in som vanligt.

Så det behövde ju lagas nu. Alltså NU!

Sådär ja, nu kan de springa fritt och säkert igen!
Om du är nyfiken på hur jag gjorde för att kattsäkra hela trädgården så kan du se bilder och info i detta inlägg: Hur jag kattsäkrade trädgården

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *