Gör egen koksaltlösning

Då och då behöver jag använda koksaltlösning till katterna för att tvätta nåt sår eller tvätta ur ögonen om nån fått problem eller haft smuts i ögat så det börjar rinna lite (OBS, om katten kniper med ögat så ska alltid veterinär rådfrågas/uppsökas. Ögonproblem är ofta akuta)

Såhär gör du egen koksaltlösning

Delta i diskussionen

  1. Hej, är det farligt att katten slickar såret efter det är putsat med koksaltlösning?

    1. Att katten slickar i sig koksaltlösningen är ingen fara. Att katten slickar på sitt sår kan vara svårt att förhindra och om det är så att det är ett djupare/större sår så bör katten låta det vara och det gör du isåfall enklast genom att binda med gasbinda eller sätta en kon runt kattens hals

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *