Två dagar med kattungarna i sängen

Jag är en strikt rutinmänniska. Inte att jag har strikta rutiner för allt men jag skulle må bäst med det.

Att ha flyttat till ett nytt hus för ett år sedan gör att jag inte har rutinerna satta än för då jag har kattungar. Jag har bl a lite småproblem med kyla inne längs golvet och ska nu ta tag i att sätta in fler och bättre element på undervåningen.

Vilda myser med sina bäbisar i sängen

Kattungarna har gått upp i vikt i alla 3 veckor i livet men lite segt tycker jag, och jag har precis lärt mig att det kan bli så om de har det lite för kallt. Nu har jag fått hjälp att ställa i bergvärmen bra och jag har extra element står där kattungarna är men jag vill bara berätta att dessa två dagar i helgen så har jag haft kattungarna i sängen i några timmar och de har gått upp mycket bättre i vikt i samband med det.

SE*Fjärilflickans Theia
SE*Fjärilflickans Imma
Jag skulle kunna titta på dom i timmar 😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *