“Dina katter är på tv!”

Lite så började min dag idag.

Jag hade ingen aning om att mitt Instagramkonto skulle koras till Sveriges största djurkonto på nyhetsmorgon i TV4. Jättekul att uppmärksammas

https://youtu.be/1YYeuwAV4pA
Mitt konto har störst räckvidd av Sveriges djurkonton

Mitt konto är ju lite som en dagbok kan man säga, den största skillnaden mellan mitt och andra stora kattkonton är dels att mina inlägg är mitt eget material och att man får följa oss dagligen. Jag visar inte bara upp de bästa sidorna utan där är jag även öppen om min egen kamp med ångest och stress och hur jag hanterar den.

Många har kunnat relatera till mitt konto i många år nu och jag är så otroligt tacksam för gemenskapen vi tillsammans har skapat där 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *