“Hon med katterna”

Här i krokarna där jag bor har jag helt tappat namn. Jag är ”hon med katterna”

Är det nån mer som känner igen sig?
På Ica kan jag ibland heta ”katt-tjejen” men det är ju bara en variant av samma sak 😂

Häromdagen gick jag över till en granne som jag knappt hälsat på innan för att presentera mig och samtidigt fråga henne vem hon anlitade för att byta tak i höstas (jag måste nämligen göra detsamma nu) och hon blev så förvånad att jag var en granne, jag försökte förklara att jag brukar cykla förbi dagligen och att jag hälsat nån gång när hon varit ute, nej det kopplade inte. Två hus ovanför dig, nej det kopplade inte heller.

JAHA ÄR DET DU MED ALLA KATTERNA?!! 🤣 Javisst är det jag! Jag kanske borde ha presenterat mig så ifrån början, det är väl lika bra nu 😅

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *