En kattägares dagbok Söndag 10.35

Nej, idag orkar jag inte vara en ansvarsfull kattmamma.

Jag ser kattspyan där borta men den får lov att vänta. Först vill jag återhämta mig lite från att ha lämnat iväg Octavia, den sista kattungen som skulle flytta från oss. Octavia kom och mimade godmorgon till mig imorse som hon alltid gör, men nåt var annorlunda den här gången. Det var den sista gången jag skulle få se henne göra det.

Jag älskar er alla 7, jag älskar att jag har en katt för varje dag i veckan, det är precis vad jag behöver. Just nu har jag varit en dålig kattmamma till er alla och låtit mina bekymmer över en kommande takrenovering fått ta alla min tid så jag har blivit så trött på dagarna.

När vi alla 8 sitter här under ett helt och fint nytt tak i höst så lovar jag att ersätta alla den tid vi gick miste om just nu.

/ Er förhoppningsvis bästa kattmamma <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *