Muffin den mänskliga katten

Katter med sina unika personligheter är ju det bästa som finns, det är vi överens om. Men Muffin har lärt sig hur man får ut lite extra kärlek hos en människa, genom att själv agera lite mänskligt.

Katter gillar egentligen inte det vi människor kallar för ”kramar”, det kan ha motsatt effekt hos en katt som känner sig fängslad och tvingad att stanna i en lite orolig känsla. Muffin däremot, han har nu börjat sträcka sig upp emot mig för att jag ska ta upp honom och krama honom hårt, då sätter han igång och spinner och pressar nosen emot mitt ansikte och liksom gnuggar nosen emot mig. Ett riktigt gosmonster är vad han är!

Såhär ser vår morgonrutin ut (som händer lite här och där på dagen nu)

Jag tror att han har kommit på att just badrummet är perfekt att göra detta på för där finns alltid en utdragen stol (toan) och jag står nära den när jag t ex borstar tänderna eller annat vid handfatet 🥰

Herregud vad jag älskar denna katt!! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *