Kanel 8 år

Woooooooooow vad tiden går fort!! Förra veckan firade vi Kanels 8-årsdag och det gick inte att undvika att bli lite sentimental när jag tänker över våra 8 år tillsammans.

Kanel importerades från Polen och var egentligen inte den jag letade efter men efter att ha sett henne och letat vidare så kunde jag inte släppa henne från mina tankar så när jag väl hittat den hona som jag ”letade efter” så importerade jag de båda tillsammans. De var vänner redan från början då de tillbringade karantänen tillsammans hemma hos mig.

Supurrsonic Zinnamon*PL

Kanel har aldrig gett mig gråa hår, hennes personlighet är den varmaste och finaste du kan tänka dig och jag är så lyckligt lottad som får älskas av henne 💜

På hennes födelsedag så fick hon en årsförbrukning (om inte mer) av hennes absoluta favoritleksak tack vare hjälpen jag fick av en av våra Instagramföljare att hitta denna leksak på Ullared. Denna leksak har varit hennes go-bonkers-leksak sedan hon var liten, och nu 8 år senare blir hon lika galen när hon leker med den.

Kanel med hennes favoritleksak

Grattis min älskade mjukis!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *