Lucifer har somnat in

Jag kan inte förstå att min äldsta älskling inte finns med oss längre, jag är så trasig på insidan att Lucifer har fått somna in 17,5år gammal.

Lucifer, min älskade

Lucifer var en underbar helsvart katt som jag skaffade tillsammans med en pojkvän som jag bodde med i början av 2000-talet. Dom ville ge bort denna lilla kattpojke men jag sa att jag ville betala dom för honom, de vägrade ta pengar så jag böjde mig in i deras bil och hämtade skräp ifrån deras golv och sa ”jag vill köpa det här skräpet” och gav dom pengar.
Dom tyckte antagligen att det var lika bra att hålla tyst 🙂

Lucifer har varit vid min sida under alla åren som jag levde i en våldsam relation med min dåvarande pojkvän, Lucifer hjälpte mig att gå upp på morgonen och att få ta hand om någon som gav så mycket kärlek tillbaka. Han dömde mig aldrig för alla omgångar jag såg på hela serien av Sex and the City.

När jag 2008 vart tvungen att tillslut fly från min situation för att komma till säkerhet så var det Lucifer jag tog med mig när jag flyttade till en ny pojkvän som bodde i Stockholm, vi hade bara plats för att ta med en katt (jag hade Lucifer, Thea 2 och Tova + Tovas bäbis Boboo) De andra katterna fick jättefina hem på andra platser och Lucifer blev nu en Stockholmare precis som jag.

Det funkade så bra, Lucifer sprang ut och in genom balkongen som var i bottenplan och vandrade runt i skogarna i Älta, Nacka men han höll sig i krokarna och kom alltid in på kvällen.

När jag senare skaffade egen lägenhet för jag behövde komma ifrån det tajta boendet vi hade så ville Lucifer hellre stanna med min pojkvän istället för att komma och bo hos mig. Jag såg hur nära han och min pojkvän blev och det kändes bara rätt att han skulle få vara kvar där, för han var inte alls lycklig i min nya lägenhet. Det som hände var att Lucifer och min dåvarande pojkvän verkligen fann varandra, man såg tydligt hur glad Lucifer var med honom.

Sen gjorde vi slut och jag fick ta beslutet att låta Lucifer få fortsätta bo med mitt då ex, det var riktigt tufft för uppbrottet var inte fint och varför skulle jag ge denna respektlösa människa det bästa jag har. Men jag fick lov att tänka på Lucifers bästa här, för han betyder allt för mig.
När läget lugnat sig efter några år så fick jag äntligen lite uppdateringar om Lucifer och hans nya kattkompisar som han bodde med då. Det kändes så underbart och jag såg på videoklippen och fotona att Lucifer verkligen var sig själv fortfarande hos mitt ex.

Och nu kom bomben att Lucifer fått somna in, jag slutade fungera i några timmar, jag kände mig så trasig på insidan. Det rev nåt så fruktansvärt att höra detta men jag är så glad att Lucifer och min första Thea nu är återförenade <3

Det här är verkligen ett tufft år för mig och jag är så glad att det snart är över.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *