Jag tror Pixie kan räkna till 3

Varje morgon, likt tåget, kommer Pixie upp på köksbänken när det är dags för frukost. Medan jag öppnar bozitalådorna så väntar hon först på att få ta en slip och tugga på.

Medan hon tuggar vidare på slipen så vänder jag uppochner på en låda mat, två lådor, tre…. När jag kommer till låda tre så händer det nåt hos Pixie. Hon tuggar fortfarande på slipen men nästan skyndar sig lite att tugga lite till sen släpper hon den och hoppar ner på golvet och gör sig redo för att bli serverad frukosten.

Fram tills nyligen så hoppade hon alltid ner när hon hörde att jag tog fram sleven men på senaste tiden så gör hon det när tredje lådan töms och nu är jag beredd att gissa på att hon kan räkna till 3 ☺️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *