Nyår. Jag är så förbannad

23:30 började smällarna här och slutade inte förrän efter 01:00. Katterna morrade i takt med varje smällare och när man trodde att det började lugna ner sig så blev det bara värre.

Jag låg i sängen och var så j*vla förbannad över att man inte klarar av att hålla sig till tolvslaget om man absolut måste förorena luften och skrämma slag på alla husdjuren. Det var otroligt nära att jag sprang ut för att ropa ”DET RÄCKER NU!!”

Nåt jag skulle vill göra nästa år är att gå till alla dessa grannar som skjuter raketer och tömma alla deras soppåsar från sina sopkärl och sprida ut det på deras tomter. När de sen står där och säger ”nu måste jag ju ta hand om detta?!” så tänker jag säga ”Jaha!? Jag hade iallafall kul för en stund”

KÖP LJUDLÖSA SMÄLLARE TACK!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *