Att känna kärleken från en katt

Vi har väl alla tvångskramat en katt och sagt ”ÄLSKA MIG!” nångång i vårt liv, vi kan inte låta bli men tyvärr så strålar det ingen riktigt kärlek varken från eller till katten.

Kanel har ibland anledning att sova med ett öga öppet då hon blir lite illa behandlad av Muffin när han får chansen. Vi har jobbat på detta i många år nu och tack och lov är det få gånger det faktiskt händer nåt nu.

Men när Kanel lägger sig såhär i mitt knä, helt blottad för eventuella faror och med ansiktet nedborrat så hon inte snabbt kan se, då känner jag av den odelade kärleken från henne. Hon har FULL tillit här och det är det största tecknet på kärlek som man kan få såhär tydligt från en katt. Mitt hjärta expanderar varje gång ❤️

Inte förrän dagen kommer då du känner av detta kan du förstå hur det verkligen känns att bli älskad av en katt på djupet

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *