Välkommen till familjen, lilla Mocca!

Vår nya bäbis, Mocca

Vi har fått en ny familjemedlem ❤️
Lilla Mocca är en ny avelskatt som jag precis köpt från en uppfödare som har Muffins barnbarn Colette. Muffin är alltså gammelmorfar till Mocca 😍 Det känns så spännande att köpa tillbaka mina linjer men samtidigt så har jag inget kvar hos mig av Hallon som alltså är gammelmormor till Mocca och det blir spännande att se vart och hur det lyser igenom.

Hallon är ju ett energiknippe så jag misstänker att jag har en handfull nu med Mocca framöver.

SE*Storasysters Mirabell

Just nu sitter Mocca i karantän i ett eget rum bara ifall hon skulle bli dålig eller bryta ut i något efter flytten. Om det skulle hända så är det bättre att medicinera 1 katt än 8 😂

Hon har ett superroligt lekrum där hon håller till nu och varje morgon går jag in och dricker kaffe med henne och leker lite eller så tittar vi på någonting på mobilen tillsammans 😆

Mocca kommer att dejta Toffee nästa år

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *