Ny behandling mot FIP hos katter

Det värsta med att ha såhär djupa perioder av depression och ångest är att man inte hänger med lika lätt i världens nyheter. Inte ens ämnen som man tycker väldigt mycket om (som katt)

FIP är ju nåt som drabbat många katter i Sverige de senaste åren och det är nästan alltid garanterat dödlig utgång. Så unga katter som 5 månader gamla har avlidit eller fått somna in inte långt efter diagnosen. Det är så otroligt ledsamt och läskigt för vi kan inte påverka det.

Nu har man ändå fått fram nån form av behandling för FIP men det är tidigt ännu och de vågar inte säga för mycket om vad vi kan vänta oss, men det har satt testkatter i remission så jag tycker det låter väldigt bra!

Läs mer om vad FIP är hos SVA

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *