Använd kattmatskartongerna i trädgården!

Nu är det dags (snart)
Trädgårdstiden är påväg, jag har faktiskt redan börjat för jag kan inte hålla mig. Det var över ett år sedan jag grejade i min trädgård för att jag insjuknade och bokstavligen höll mig helt ifrån att ens gå ut där.

Bygga nya rabatter är det roligaste som finns och i min trädgård finns det oändligt många kartonger och pappemballage som ligger som grund för att stoppa ogräs att leta sig upp, eller iallafall dämpa det lite.

Både jag och katterna längtar ut i naturen nu, jag ser på dom att det sprätter i kroppen på dom och de behöver få springa av sig all den energi de bygger upp just nu och försöker att få ut genom galna upptåg inomhus 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *