Katterna börjar leta sig ut igen

ÄNTLIGEN!

Jag har inte bara väntat på att våren ska börja utan även att katterna ska vilja gå ut lite mer och springa av sig och fyllas av den glädje som både djur och människor känner av att få vara ute i naturen.

Lillasyster verkar förvånad över nåt. Fast hon ser alltid lite vilse ut 😀

Det tog tid för de riktiga vårtecknen att dyka upp i form av värme och snöfria ytor men nu måste man kunna säga att våren verkligen är här.
Jag går ut i trädgården och rensar upp det som totalt förfallit under året 2022 då jag inte besökte min trädgård alls pga av att jag insjuknade.

Monti lyckades fånga en näbbmus som försvarar sig själv. Bra där lille musen!!

Pixie är den som varit minst sugen på att gå ut i trädgården. Hon är en liten frysis tror jag. Det är skönare att vara inne i värmen med mjuka fluffiga filtar.
Jag undrar just hur jag ska kunna anpassa trädgården för henne, tror hon kan behöva lite specialanpassningar.
Hon älskar ju att slänga sig på rygg och fläka upp magen så hon kanske skulle gilla nån typ av lounge del i trädgården.
Hm……

När blev minstingen vuxen??

Tant Kanel då.
Ja henne behöver man knappast övertala att gå ut, hon följer med ut varje gång jag öppnar altandörren och jag så bara ska gå ut och lägga mat till rådjuren och sen gå in igen. Hon är nöjd med de kortaste promenaderna, bara de är minst 30-40 stycken under dagen 😀

Sen tror hon lite då och då att hon är en kattunge och springer upp med hög fart i träden, tack och lov har jag ganska snälla träd och bara två men hjärtat sätter sig i halsgropen varje gång för hon tänker inte i förväg på att stanna upp hur högt hon klättrar sen vet hon inte hur hon ska komma ner.

It’s a cat thing

Men sen kan hon ligga i timmar och sova på en fluffig pläd i en stol på altan, då sover hon djupt och det är t o m svårt att väcka henne.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *