Hur hände detta??

Har det ens gått två veckor sen Semla flyttade in?

Jag vet precis hur detta hända och jag måste säga att det är lite coolt när jag har följt mina egna råd för denna process och få se att det funkar.

Det vi alla trodde om Kanel, att hon bör vara ensamkatt (okej, detta trodde aldrig jag men alla som såg henne på Instagram) är inte alls sant.

Kanel förändrades när hon blev mobbad av Muffin, han har nu varit ifrån henne i ett år. Tyvärr tog Pixie även stafettpinnen lite och fortsatte Muffins jobb med att mobba Kanel. Det var riktigt illa.

En dag förändrades det och bråken vart mer sällan. Det gav Kanel en möjlighet att tuffa till sig igen och det såg jag henne göra bl a genom att moppsa upp sig mot Pixie när hon såg att bråk nästan var pågång. Hon styrde av det själv 😀

Bråken slutade helt och jag kände att Kanel behöver ha en egen kattkompis eftersom de andra tre håller ihop lite.

Sagt och gjort, jag ville ju starta uppfödningen igen så då fick Kanel ta sig an henne som vän. Kanel har tidigare varit en jättebra extramamma och mormor till yngre katter så det var det jag ville locka fram igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *