Trip onsdag

När jag vaknade hade jag först glömt den lille mannen Trip.

Hoppas han inte är död tänkte jag och älgade iväg till marsvinsrummet. Men det var han INTE. Han mår lite bättre idag. Så här nöjd var han när jag gav han, tvärs emot egna instruktioner, gräs i morse. Men jag vill läsa honom; varför äter han inte?

Ok, jag äter själv för du ger dig ju inte.

Nu fortsätter jag med alla min knep och knåp och något säger mig att dottern kommer att vara inblandad i detta också. Hon är en del av mina knep. Hon gillar att ligga på sin säng med datorn. Då lägger jag ett marsvin där och sätter en äggklocka på en timma och sen ordnar sig mycket.

För jag ska ner rätt länge till Hisingen idag. Stora bytardagen, en dag för sent på grund av jobbet.

Ha en fin dag!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

6 Inlägg för Trip onsdag

 1. Jennie skriver:

  lycka till! det är snart sommar lille Trip!

 2. Marie skriver:

  Kämpa på Trip. Är man bara drygt två år gammal så har man mycket kvar att uppleva! <3

 3. Camilla skriver:

  Din dotter… Henne skulle jag kunna tänka mig att adoptera om du tröttnar någon gång 🙂 Hon skulle passa alldeles utmärkt i min lilla flock där det är en blandning av datornördar och åldrande, envisa, supergoa marsvinslimpor med diverse småkrämpor.

  Dessutom har jag hört att hon är precis lagom obstinat och gör vad hon tycker är bäst, tvärs emot vedertagna regler… Och det blir så bra 😀 Kan någon ”laga” Trip, som inte ens veterinären hittar fel på, så är det hon.

  HON borde få ett pris någon gång.

 4. merlins matte skriver:

  Hejja Trip ♥
  Ha ha ja ällpet faller inet långt från trädet… undrar Irene vad din dotter fått sina egenskaper ifrån.
  Vi kan byta ett tag så kanske jag får ha telefonen ifred….

  kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *