Marsvinens räddning

Jag berättade för en dryg månad sedan att jag hade besök av en lång fotograf i omplaceringen.  I mitten av mars låg Hendrik Zeitler på mage i marsvinshagen och plåtade för glatta livet. Dessutom var både journalisten Jenny Luks och redaktören Sofia Säljö på plats.

Nu ligger reportaget på nätet och i nästa vecka finns tidningen även i pappersform.

Citron- Kajsa ! Reportaget med fina bilder finns på www.raddadjuren.se

Eragons kommer att få en bunt tidningar, jag ska vårda dem ömt, men alla som adopterar ska få en tidning så länge de räcker. Så stolt och glad över reportaget.

Det är jag väl över alla reportage som gjorts om mig och marsvinen, men att bli omskriven i en tidning som produceras av Djurens Rätt är ändå ett pinnhål upp i min bok. Ju längre jag hållit på med omplaceringen desto mer önskar jag ”mera rätt åt djuren”.  Se allt det jag ser, höra det jag hör  – påverkar mig starkt.

Vackra bilder! Lilla Pirjo fick ett hem hos redaktören bara några dagar senare. Får marsvin bara chansen, adopterar de bort sig själva 🙂

Jag ser att vi människor inte respekterar våra vänner djuren, och detta finns det det bevis för överallt i samhället.

Därför gör det mig glad att en organisation som Djurens Rätt vill att deras unga medlemmar ska läsa om det jag gör. Sen är jag glad att jag slapp vara med på bild 🙂

Stolt

Men det är en annan historia. Bilderna som är tagna av Hendrik är så fina, jag blir alldeles salig och vill ha fler! Mycket vill ha mer, ni vet.

Sue Ellen <3
Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

4 Inlägg för Marsvinens räddning

 1. Madelene Sandberg skriver:

  Vilket marsvin adopterade han?

 2. Malin skriver:

  Så himla fina bilder verkligen!

 3. Karin, Greta och Jan Boris skriver:

  Vilket fint reportage och vilka härliga bilder!

 4. Sofia Säljö skriver:

  Oj, jag hade missat det här. Himla roligt att du ville ställa upp på intervju och att vi fick besöka dig och pälslimporna. Det blev ett väldigt fint reportage i tidningen och där kom du inte undan från att vara med på bild, haha!
  Och Pirjo, vilken tjej! Hon fick dock byta namn till P-chan (efter en liten gris i en japansk serie som sonen läser). Hon är helt fantastisk! Hon har tagit hela familjen med storm och är lätt det coolaste lilla marsvinen som jag har träffat. Stort tack för att vi fick adoptera henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *