Bosse läser Kafka

Fine Kafka, min älskling

Kafka har varit hos doktorn igen.

Exotiska för journal, bra för ett flyktigt minne 🙂

Kafka: 2007-08-31 fluff vit crest rubinögon

1170 /1152/1156/1059 (vikterna, fyra senaste månadsvägningarna)

Kafka - trött och däven. Hela tiden.

Han har minskat mycket i vikt, är alldeles för stillsam, sover som en död. Vikten var jag först tveksam till om det var en symtom men när jag kollade under flera dagar så forstod jag att det inte var tillfällig viktminskning. Positivt är att snarkningarna har minskat, nästan försvunnit. Men flera gånger trodde jag att han var död för att han sov så djupt.

Vad ska detta vara bra för? tycker inte den här färgen tar fram det bästa i mig.

Med tanke på brorsan Kenzo, som dog, trots en massa letande efter fel, och att jag alltid tänkt på Kafka som den svagare av dessa två är väl inte förtröstan på topp riktigt.

..och den här snubben...VAD är hans PROBLEM egentligen??!! OMG

Men vi åker till doktor Bosse och försöker se glada ut iallafall.

Ja, det gäller inte Kafka då, han ser inte glad ut nånstans men jag och Bosse bjuder till. Bosse djurdoktorn hälsar ordentligt på sin patient vilket är mer än man kan säga om många människodoktorer. Bara det gör mig tacksam att vi har honom, och dessutom är exotiska som avdelning riktigt bra och kompetent.

Kafka berättar att han har lite ont och då lovar Bosse Djurdoktorn att han ska få medicin för det. Till att börja med under en vecka. Redan första dagen märks det skillnad och allt efter veckan gått syns stor skillnad.

Vad är det om?

Han springer och galopperar och dessutom tillrättavisar han med pondus igen när tjejerna är griniga mot varann. Han har aldrig varit en stor ledare men nu är han det som krävs för en bra stämning.

Hoppas det håller i sig nu när medicinen är slut.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Bosse läser Kafka

  1. Karin H skriver:

    Vad skönt att det vände för Kafka. Det vet man ju själv hur jobbigt det är när man har ont nånstans. Och vilken lättnad det är när smärtan försvinner.

    Skönt med veterinärer som tar små grisar på stort allvar. Jag har bara fina erfarenheter av de som hjälpt Jan Boris när han var sjuk. Tar sig tid, småpratar och klappar, tröstar och berömmer. Så ska det vara.

  2. Bosse har också varit hos Bosse… Bölden på halsen sprack och måste bort, men först måste den snoriga näsan åtgärdas med en veckas Baytril. Bo Sork tycker inte om Baytril… Inte heller gillar han att bo bredvid sin flock (på människobosses inrådan, för att de andra inte ska ge sig på bölden). Jag kompenserar med gräs och gurka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *