Hemma i skogen – världsklass!

Igår vid nio på morgonen tog jag en sista bild på detta:

Fantastiskt!

Buss en dryg timme, checka in väskan, genomlyst efter farligheter och shoppade loss skattefri “lukta gott” till min man eftersom han inte varit på semester.

Han är van.

Cool Water; doftade gott och kallt vatten; är han van vid efter den här sommaren 🙂

Miss Dior. Ber inte om ursäkt.

Rätt ego är jag, så det blev en till mig också.

Vid tolv gick vi på planet, och eftersom det var en väldigt liten flygplats knallade vi rakt ut från avgångshallen över en stekhet asfaltplan till vårt flygplan.

Det goda livet

När vi satt oss i planet lyfte det snabbt och jag tror vi var i väg på utsatt tid vilket bara det var i världsklass. För övrigt är det något som gäller hela semestern, hotell, sällskap, mat,  bad –  ja faktiskt allt har varit i världsklass.

Sen var det där med värmen. De andra; min resekamrater var värmedyrkare. Det är inte jag; jag åker aldrig mer till Grekland den 20 augusti. Som varmast har tempraturen varit uppe i 44 grader. Japp, du läste rätt; fyrtiofyra. Seriöst?! vad ska det vara bra för? när jag är uppe i 44 grader har jag inte ens feber, då är jag död!!!

Svalka

För säkerhetes skull har Parga varit varmast i hela Grekland denna veckan, så jag har inte missat nåt i värmeväg om man säger så 😐

Trött under flygningen efter att ha; gjort INGENTING. Detta är väl det märkligaste av allt, att man blir trött av göra inget. Åker, väntar, köar, forslas runti skock och ingen kräver något av dig mer än att du rent kroppsligen ska befinna dig på plats.

Tillbaka till verkligheten på Landvetter; numera kostar det 780:- att parkera en bil i en vecka. De behövde ju inte laga den 😐

Hem genom eftermiddagstrafiken; hem! hem! hem! Det är både skönt och roligt att resa bort men att komma hem är det bästa jag vet! Hem och träffa alla limpor. Njuta av att se dem ute på gräset.

Seriöst? var har du varit?

Bytte för älsklingarna, matade dem  <3 jag älskar verkligen att mata dem <3 Sitter nu i en fantastisk svensk skog vid en sjö.

Lagom långt bort för att fortsätta koppla av men tillräckligt nära för att åka hem om det skulle vara något allvarligt. Telefon per mobil funkar inte här; vilket faktiskt är  skönt; det är ingen ide att ens försöka. Datorn funkar och jag tycker att det är kul att sitta och knappa igen.

Jag har en Iphone och det fanns WiFi på hotellet i Grekland så lite har jag varit inne på nätet men publicera, det fick sonen göra hemifrån 😀

Bye, bye Baby

Men nu är det i “realtid” igen.

Njuter av svalka & grönska!

Njuter av den svenska skogen, till och med regnet och den NORMALA tempraturen. Det har inte gått någon nöd på mig och det gick mycket bättre än jag trodde men liiite överdrivet är det med över 30 graders värme.

Som sagt; vem behöver 44 grader? de kan väl spara fem eller tio grader till i december?

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

3 Inlägg för Hemma i skogen – världsklass!

  1. Anna skriver:

    Å Lizzies rumpa och bakben, sötaste bilden på länge!!!

  2. Lena Rössel skriver:

    Inget är bättre än att sitta och titta på vår små ulltottar 🙂 Hur mysigt, varmt och ljuvligt det än är i Grekland. Ultottarna slår allt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *