Lite trist

I söndags kväll åkte dottern till Skövde efter att ha spenderat helgen här hemma. Hon ville ha med sig marsvin och vi bestämde att tre skulle få möjlighet att växa i erfarenheter. Resa och ny livsmiljö en tid tror jag är bra och erfarenheter i lagom mängd, bara det inte blir för mycket och för ofta. Robin, Zorba och Sue Ellen.

Tassen, new girl on the block

Bara dagarna innan avlivade jag Habibi så på mindre än en vecka blev det fyra mindre i flocken. Dessutom är det kallt som i Sibirien ute. Det är det ju såklart inte men ni fattar.

Död, saknad och minusgrader.

basarbilder…rengöringsätticka

Flocken verkar inte bekomma sig väl av förändringen. Det är rätt stiltje och de burrar upp sig lite och sitter mer still och inte skulle jag säga att Sue Ellen är den som i normala fall är den som bidrar till aktivitet i nån högre grad och verkligen inte lilla pluttRobin, numera 400 gram tung. Men Zorba! Zorba saknas, otroligt mycket. Hon har på dessa fattiga månader skapat sig en ordentlig position, och är en orädd goding.

Vintern är i kallaste laget, pappa hade avskytt den. Men ljuset! jag älskar ljuset! <3

Robin ja, just henne var det mest för att skydda, jag var rädd för att någon av katterna skulle få nån ide, hon är förfärligt liten. Särskilt om hon är ett halvår.

Mössa söker Marsvin för mysiga hemmakvällar.

Annars har den största delen av dagen gått till basarförbredelser, handlar, fixar i lokalen, prismärker och nu ikväll: jag klipper tyg till tyggrottorna Monamössan. Men det är kul fix!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Lite trist

  1. Maria skriver:

    Lycka till lilla flocken i Skövde ! Härligt vårfina saker att handla på Bästa Bazaren 🙂 !

  2. Karin H skriver:

    Tyvärr ingen basar för mig denna gången heller…Men nån gång ska det ske!

    Skövde-grisarna kommer få det så mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *