Ce’Nedra

Den 14 november anlände hon till omplaceringen. Den 2 december fick hon fyra ungar och tre överlevde. Dagen efter fick hela familjen flytta till ett jourhem hos Spike & Co så de små fick växa till sig i lugn och ro. Den 4 januari kom hon till omplaceringen igen och sedan dess har hon bara kommit överens med två stycken. Ozzy, en kastrat som flyttade för en tid sedan och Cato, en annan kastrat som flyttade nu i helgen.

Jag tänker ta din morot. Det finns flera lediga men…jag tänker ta din iallafall.

Idag tröttnade jag. Hon jagade en mild tjej som precis kommit och det var ett elände att se. Tomt på kastrater så Ce’Nedra fick följa med hem, något är det som är galet, kanske stress, hormoner eller en blandning av båda. Hon har fortfarande inte hämtat upp sin vikt, är alldeles för slank.

Jaha, du kom igår?
Ok, men jag är mycket fräckare än du!

Selgrisen välkomnade på vanligt maner och Ce’Nedra verkar mer välbalanserad än hon verkat så länge jag känt henne.

Går med bestämda steg. Timid och blyg? nä inte direkt.

Det betyder i och för sig inte att hon är snäll, hon har redan tykat sig mot flera men när Kajsa Citron spände blicken i henne backade hon. CitronKajsa har stigit fram de senaste dagarna, kanske är det sedan Sue Ellen tog time out i Skövde?

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Ce’Nedra

  1. Camilla skriver:

    Ja, vem skulle inte backa om CitronKajsa hotade med att frisera en gräslig frisyr 😀 Speciellt om man är tjej och tror man behöver behålla sin tuffhet.

  2. Karin H skriver:

    Kanske var det bara så att Selgrisen var den hon har väntat på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *