Snart basar igen!

Lillskiten är inte liten längre.

Tuff helg igen. Omplacering imorgon och sedan ställa iordning för basaren under eftermiddagen… och på söndag är det dags igen. Det blir tredje gången and whats new?

Krullis. Upp är den enda riktningen som gäller.

Man kan nog säga att vi hyllar ljuset. De senaste dagarna har ljuset verkligen börjat minna om våren, men ännu några veckor är det skönt att lysa upp kvällarna med stearinljus.

Karin har skapat vackra stearinljus med marsvin på och dessutom kommer Gunilla och säljer doftljus från http://www.partylite.se/. Det finns örtmedicner som främst är för urinvägar men även de för äldre; Geria. Nya hemsydda saker och tavlor. Godis såklart 🙂 och hö och spånförråd är påfyllda.

Smycken och smått och gott.

Maria har bakat, kaffepannan är på.

Annat nytt som hänt; Eragons har fått en helt ny webbsida och ännu så länge är den ganska tom men allt eftersom jag lär mig att hantera formatet så ska den fyllas på. En del gammalt ska flytta över men såklart blir det mycket nytt. Verksamheten utvecklas och förändras hela tiden och såklart måste ju webbsidan hänga med.

—————————————————————————

Omplaceringen är på Nansensgatan 4 i källaren och öppen mellan kl.10-13 imorgon och alla andra lördagar. Du går in vid gargenedfarten.

————————————————————————–

Basaren är på Nansensgatan 4 i källaren. Gå in där trappan ner i källaren är. Vi börjar på söndag klockan 11 och stänger vid 15. Välkomna!

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *