Alla hjälpare

Tills för ett par år sedan gjorde jag det mesta själv i eragonsverksamheten. Det var en väldig massa, men inte så mycket som det är nu, men nu är jag heller inte längre ensam. I gott sällskap, det kan man lugnt kalla det, för goda känns de.

Ser till att små nya liv i vår herres hage inte blir mat åt andra varelser utan får leva sina liv.

De kör, adopterar, städar, diskar, badar, syr, gör databaser, bjuder på egna burkonstruktioner,  bakar bullar till basaren, bjuder in på hemma-hos-reportage, fixar veganbollar till basaren, tillverkar tassalva, har jourdjur, gör basarpyssel, matar på söndagar och mycket mer. Det aktuella just idag: skriver och skickar ett medlemsmail till Eragons ökande skara av medlemmar.

Lucy, visst är hon lite spännande när hon kikar under lugg?

Det kanske inte låter så märkvärdigt, varje sak för sig men det faller på en människas bord (mitt) så blir det lätt för mycket (det blev det) och jag reagerar med att göra: ingenting.

Har man mycket att göra får man mycket gjort. Har man FÖR mycket att göra får man ingenting gjort. Så funkar det för mig.

Madonna. Better be movin soon. I am fallin, fallin, fallin

Ni vet vilka ni är. Ni är fantastiska, jag är så otroligt glad att ni finns och tack vare er kommer Eragons inte att falla för att jag inte orkar.

Det kommer att fungera för att ni gör det.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

5 Inlägg för Alla hjälpare

 1. Camilla skriver:

  Tack själv för att du ändå orkar. <3

  Utan dig hade våra hjälpinsatser inte kunnat samordnas under Eragonstaket och då hade de varit rätt värdelösa.

  Många bäckar små…

  Tack alla!!

 2. Lisa skriver:

  Skönt att veta att det finns så många som bryr sig om alla dessa underbara grisar. Skulle själv gärna hjälpa till mer än att vara medlem, men attans man bor ju en bit bort. Önskar att jag ska kunna vara med på en mazar någon gång i alla fall!

 3. Lena Rössel skriver:

  Skulle gärna praoa några dagar eller så på Nansensgatan. Är en jäkel på att sopa hö, städa spån, tvätta, diska och mata marsvin.
  Men bäst är jag på att ligga på rygg i soffan (marsvinshagen) med en eller annan liten limpa under tröjan och bara gosa.
  Säg bara till så tar jag ledigt från pensionärsjobbet och kommer.
  Tack alla tjejer för det ni gör
  Kram

  • ireneljunggren skriver:

   Du måste akta dig med att komma så generösa erbjudanden. Lägenheten är ledig efter vecka 15 och du är välkommen att prao eller vara semestervikarie kanske? tar gärna en vårvecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *