Vi kommer aldrig att förlora

Jag älskar Eric Gadd, det har jag gjort i en hel evighet. När han skulle vara med i melodifestivalen blev jag lite besviken; han är liksom bättre :), lite töntigt men helt sant.

Samtidigt gillar jag en del av det som ramlar ut ur den tävlingen. Men mest gillar jag vår tradition, vi dricker fruktsoda, hallonsaft med frusna hallon i bål ihop med barnen framför tv;n vid just den tävlingen. Jag använder det skamlöst som påtryckning för att se dem, de är inte så närvarande härhemma längre. Jag har aldrig varit en riktig fan utan det är snarare lite hatkärlek men det är såklart grejen.

 

Jag köpte Tanja på blocket i mitten av februari. Hon såg sjuk ut på bilden i annonsen och såldes ensam. Ägaren uppgav att hon bott hos dem i två veckor.

Att förfasas över vilka sjuka kläder, låtar, scenshower och pengar de ödslar på spektaklet. Dessutom ska jag alltid gilla nån som inte har en chans, typ Eric Gadd. När han då förlorar så är det ju för att han och jag vet bättre 😀 vad som är bra musik. Moget.

Men hur som helst, jag blev besviken på Erics låt i den första tävlingen och ikväll behövde jag bara se honom så satt refrängen som en smäck, och jag visste att han gjort det igen, slipat ett spår i skallen på mig.

Åtta veckor och vägde 210 gram, det är väldigt lite. De flesta säger att marsvinsungar inte ska flytta någonstans förrän de väger 300 gram. Hon väger 380 gram nu och har varit hos mig sedan den 10 februari. Zooaffär? jo…

Jag tycker han är grym och jag blev besviken när han inte gick vidare från Andra chansen. Men sen inser jag att det inte spelar någon roll för vi kommer aldrig att förlora.

Dom säger att våra drömmar är för stora

Men vi kommer aldrig aldrig att förlora

Det har rört på sig lite idag, en familj var och tittade på Ivar, han charmade dem totalt, de hade inte en chans så han flyttar imorgon. Bara en kastrat kvar; Ove. Just nu är han fullt upptagen, många flickor att hålla reda på.

Ganska många har kommit in, mest flickor och flera med hudproblem. Sträva hårlag, teddy, CH teddy och texel. Men vad ska man med en omplacering till om inte just för att åtgärda det?

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *