Dolt nummer

Jag svarar inte på dolt nummer, de som inte kan presentera ett nummer som jag kan nå dem på orkar jag inte med.

Jag älskar min kalender med photoshoppade marsvin

Allt för ofta är det personer som inte kan stå för sina åsikter eller sitt skämtlynne och jag har inte lust med sådana lekar. Ska de kunna störa mig så får det vara på lika villkor, då ska jag kunna ringa tillbaks och skämta, eller hur?

Förstklassiga presenter från en förstklassig marsvinsperson. Tovat av henne. Tack!

Jag tycker anonyma telefonnummer spelar i samma liga som de som hatar på nätet. Liksom de man kallar Troll. Det bara äter energi. Även försäljare kunde tidigare gömma sig bakom dessa ”privata” nummer, och det spelar också in. För jag orkar verkligen inte med försäljare per telefon;  faktiskt inte alls om jag inte själv söker deras råd och vägledning.

När familjen skulle ha semester tog Morris sina tjejer och drog på pensionat. Det är ok, han fick en tjej till i samma deal.

Varför är det så; du står som en vilsen vandrare i matbutiken och kan inte hitta varken vara eller personal, affären ekar öde, men det behov av en ny dyr telefon du inte ens känt ska prånglas på dig av ett stim av försäljare när du vandrar in på Stormarknaden.

Tova: ni kan komma nu, menyn är rullande och vi har ätit igenom den.

På min telefonsvarare ber jag dem som ringer att prata in ett meddelande eller ännu hellre sms;a. Trots detta har det idag ringt fjorton gånger med dolt nummer. Utan ett enda meddelande.

Trixi tycker det är ok

Kan alla som är förvånade över att jag stänger av ljudet på min telefon räcka upp en hand.

Ring, ring bara du slog en signal. Eller helst inte.

Hade ett tungt uppdrag idag. Två systrar på över fem år lämnades för omplacering för en tid sedan. De hade; som många äldre krämpor. Just deras var svåra att åtgärda. När veterinär Bosse dessutom inte tyckte de var ok att låta dem gå med sina svagheter så tog vi det jobbiga beslutet att låta dem somna som de levat: tillsammans.

Fina, goa, underbara Simba och Linda – sov gott och lev vidare där inga krämpor hindrar.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Dolt nummer

 1. Camilla skriver:

  Förslag till er med dolt nummer: SMSa ert nummer till Irene. Hon ringer upp då 🙂
  Har du ingen mobiltelefon kan du alltid skicka e-post med telefonnumret i. Är det så illa att du inte ens har tillgång till dator kan man ju alltid skicka ett brev. Det är trevligt att få. Garanterat att man öppnar och kikar efter vad det står. Jag lever själv med dolt nummer. Inte för att jag valt det själv utan för att omständigheter och andra har beslutat det, men det hindrar mig inte.

  I ett annat liv ska jag bli marsvinsveterinär. Och då ska jag kunna bota gamla oläkta skador och obehandlade krämpor. Då ska jag kunna lägga några extra år till livet. Några med livskvalitet utöver det vanliga, bara för att jag vill det. Många älskade kända och okända har gått ur tiden denna senvinter. Det är underligt hur mycket tårar som kan få plats i människoögon…

 2. Jennie skriver:

  jag funderar på var i Sverige som det forskas om marsvin. Stor skillnad här: OM inte PÅ. Kanske skulle vara att förena nytta med nöje, forskarstuderande som man är :).

  annars säger jag som Camilla: nu får det snart vara vår så grisarna får känna gräs under tassarna igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *