Subkultur

Mest arbetat hantverk idag: Marzarin med en underbar liten chokladfärgad self 😀  Tack Mirjam!

Jag tror att man lugnt kan hävda att vi är en slags subkultur; eftersom en subkultur klär sig avvikande och motsätter sig de värderingar om en viss sak som den större kulturen har.

”Ofta vill medlemmarna av en subkultur signalera sitt medlemskap genom mode eller musik”

Vi tycker marsvin är långt viktigare än vad de flesta ”vanliga” människor tycker och idag var det ganska tydligt att vi även levde upp till detta med käder och andra attribut.

”Genom att göra detta känner individen samhörighet med andra människor inom gruppen vilket bland annat leder till upplevelser av trygghet och bekräftelse.”

Marzaren var rolig med gäster från när och fjärran. Eskil och Astrid flyttade till Värmland och allt verkar fungera bra i deras nya hem.

Subkulturer kan vara kopplade till en mängd olika saker, till exempel samhällsklass eller ålder” Telefonen låter såklart som ett tiggande marsvin.

Ibland känns Eragonsgruppen på Facebook helt ovärderlig när det gäller att hålla kontakt och koppla ihop gamla och nya ägare.

Det andra anser vara lämpliga bokhyllor, anser vi vara lämpliga marsvinsbostäder 🙂

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Subkultur

  1. Ingrid skriver:

    Jag MÅSTE se till att någon gång kunna komma på Marzar!

  2. Karin H skriver:

    Jag är väldigt stolt att tillhöra denna subkultur! Att få kontakt med och lära känna människor jag aldrig annars skulle ha träffat, och kanske inte har nåt mer gemensamt med än just marsvin. Det är fantastiskt och man undrar lite var det ska sluta. Idag marsvinsbazar, i morgon marsvinsfestival?

    Eskil och Astrid finner sig väl tillrätta i sina smågrupper och det är väldigt lugnt i flocken. Ska bli spännande att sätta ihop dem allihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *