No guineapigs in the building

Jag är ledsen men idag blir det inte mycket från mig. Det har badats, städats, kastrerats, omplacerats och stödmatats. Nu vill jag verkligen bara dö framför Criminal Minds. Inte för att den är särskilt bra, mer för att den funkar bra att somna framför…

Bacon har flyttat.

Philip är kastrerad och till och han får bo i sommarstugan i natt. Alla är där, inte en enda häruppe, det var så mysigt att det kändes fel att behålla dem inne. I sommarhuset är det varmt, ombonat och gott, mumsas överallt och så underbart trevligt att jag själv skulle vilja sova där  bland alla godingar.

Säger inget -så har jag inget sagt. Men så mycket kan jag säga; hon har INTE varit snäll idag.

Sätter insomningstimern på 30 minuter, mer lär inte behövas.

Sov gott!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *