Oscar & Ginger

Jo, kanske blir de ett par, Ginger som ligger lite efter i de språkliga talangerna och Oscar som muckar med Ginger men inte får någon respons så ska det bli bråk får han bråka med sig själv 🙂

Oscar var i bråk en gång.

Nästan hela dagen har de umgåtts i en utebur och mycket satt de stilla. När jag tog in dem och hade dem i famnen slappnade de av med varann och kuttrade en hel del låg de och tryckte intill varann. Till slut var det en ganska lagom aktivitet även i inhängnaden på gräsmattan.

Jag tror på detta. Oscar har haft en kompis och Ginger har haft en kanin. De finns de som tycker att det är att ha en vän, men efter som det är en del språkförbistring mellan dessa arter så är det inte tillräckligt bra.

Ginger levde med en kanin.

Båda killarna är i tvåårsåldern så detta kan bli riktigt bra.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Oscar & Ginger

  1. Camilla skriver:

    Oskar! Du får inte vara dum mot Ginger. Då kommer jag och bannar dig. Ginger behöver inte det i sitt liv. Han behöver en marsvinskompisar som kan lära honom allt han behöver. För kaninen var söt och snäll men kunde inte förvandla sig till marsvin. Ginger var ensam i tvåsamheten och det har han varit sedan 14 augusti 2011 när han köptes på djuraffären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *