Homeopati till Tomtom

Den 18 maj kom två killar födda 2010 in till omplaceringen och en av dem var märkbart mycket mindre än sin kompis. När jag undersökte honom lite var det mest märkbara att hans bajs inte var som den skulle. Det var inte diarré men heller inga formade bajar, bara massa klet.

Kortet togs 18 maj. Jerry väger ca 400 gram mer än Tomtom.

Jag tänkte att några av de vanliga knepen skulle greja det men allt efter tiden gått har jag förstått att det inte var så.

Idag skulle Homeopaten Nina inleda ”marsvinsprojektet” och först i kö stod Tomtom eftersom hans läge började bli akut. Marsvinsprojektet innebär att Nina ska undersöka ett större antal marsvin för att skaffa sig ett grepp om vilka medel som passar för marsvin. Hon har tidigare bara arbetet med häst, hund och katt.

Efter en månad och nio dagar har Totom  inte haft riktig bajs överhuvudtaget och vikten har bara minskat och minskat, när jag stödmatade gick det bara ännu snabbare igenom honom.

Jag vet att detta inte är betraktat som verksamt, heller inte rumsrent av alla. Jag vet hur det funkade idag. Det räcker för mig, och troligen för Tomtom som verkar nöjd när han kuttrar på min tröja och lägger massa bajar.

Cirka tio timmar efter att han fått två Silicea C 30. Vad säger ni? MVG enligt mig.

Sällan har väl marsvinsbajs varit till så stor glädje.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

7 Inlägg för Homeopati till Tomtom

 1. Agneta Damberg skriver:

  Toppen! jag har använt homeopati till både mig själv och mina djur med goda resultat!

 2. Tinna m Caviagänget skriver:

  Ja, så är det väl…

  När man tänker utanför ”boxen” så finns det alltid de som höjer på ögonbrynen eller tittat misstänksamt på en. …eller det som jag tycker tillhör de värre sakerna, det är när personer uttrycker – Varför gör du så, det är ju BARA en xxx. Skaffa en ny! Det gör mig galen, för mig är det inte ”bara” någonting, det är en personlighet OCH en familjemedlem, som man inte bara byter ut hur som helst… blä, blä, blä…

  Min första homeopat A som jag träffade fick i början på -90-talet behandla min vita frett (iller) Emil när han fick problem med hud och päls. Lilla Emil var en fantastisk patient, snäll och mild som lät sig undersökas noga 🙂 De preparat han fick var heller aldrig några problem att ge honom utan de tog han själv när de bjöds.

  Själv använder jag mig av en taktil beröringsmetod som avslappning för marsvinen och de uppskattar dem. För när jag slutar tittar de alltid upp med blicken ”Inte är du väl klar ÄN, eller hur!” 😉

  Snygga pluttar förresten 😀

 3. Maria G skriver:

  Snyggaste pluttarna på länge 😉 ! Är mycket imponerad ! Heja dig finaste Tomtom <3

 4. Lena och Tussarna skriver:

  Grattis Tomtom <3

  Underskrivet
  Vi som älskar vackra marsvinspluttar

 5. Anders skriver:

  Lita inte på dem som skriver positivt om homeopati. De är ofta homeopater själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *