Tofflan – back in Bohus

Fina Tofflan.

Fina Tofflan. Fotot är taget av Therese som bara hade Tofflan i ett par månader.

R I P fina Torsten. Tofflan är tillbaka i Bohus.

R I P fina Torsten. Tofflan är tillbaka i Bohus.

Teambildning.

Teambildning.

Så sorgligt. Men tack vare att Therese brydde sig fick han några fina månader med Tofflan.

Så sorgligt. Men tack vare att Therese brydde sig fick han några fina månader med Tofflan.

Torsten blev ensam och Therese sökte en jämngammal kompis, det var i början av september 2013 och Tofflan var den som stämde bäst. Therese var tydlig med att hon ville låna under en tid och även om det blev kortare än vi trodde så är jag så glad att hon gjorde sig besväret. Tror inte Tofflan direkt misstyckte heller, hon har haft det fint och är GANSKA ok med att vara tillbaks.

Det där med Tofflans ålder är väl inte så säkert…hon hittades dumpad 2010 och kom då till Marsvinshjälpen. Var sedan utadopterad i ett hem och kom tillbaks dit. Sedan har Tofflan suttit en tid i omplacering och när en grupp marsvin skulle från Marsvinshjälpen till Eragons i Göteborg var hon en av dem. Det var den 23 juli i somras som transporten gick till Bohus.

Men tillbaka i Bohus  undrar Tofflan; vad det är för dumheter; så här såg det väl inte ut??! Det är nåt vagt bekant över matleverantören och de andra marsvinen känner hon men var katten är gräsmattan, varför finns det ingen gräsmatta. Dessutom är flocken tyknare än hon minns dem.

Eventuellt kan det ha något att göra med att Tofflan brunstade när hon kom och försökte para och dominera ALLA, inklusive Selgrisen. Han surade ihop och jagade henne en bit. Då upptäckte hon att det fanns ett annat Place..tvärs över tröskeln, en matta och där finns både en mjuk filt, hö och vatten. Tills vidare är detta mitt Place, säger Tofflan. De mer nyfikna; Camille, Skruttan, Tanja och Poppy hälsar på. Men de är fridsamma och Tofflans brunst har redan lugnat sig. Det blir bra nu.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Tofflan – back in Bohus

  1. Karin H skriver:

    Lilla Tofflan. Gräsmattan finns kvar, men den är genomsur, kall och vissen. Du får ha lite tålamod. Både med det och med dina nygamla kompisar. Vad fint att du kunde förgylla Torstens liv, även om ni fick en alltför kort tid tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *