Big Bang 4

Första barnet, född i augusti och i brist på ett riktigt datum så har hon fått den 8 augusti.

Första barnet, född i augusti och i brist på ett riktigt datum så har hon fått den 8 augusti.

J berättar vidare;

Så vad har jag nu lärt mig av detta?

Jo, att det finns fantastiska människor som verkligen brinner för marsvin och deras bästa och som är beredda att släppa allt med kort varsel och ställa upp för att hjälpa till. Jag har insett vilket otroligt kraftfullt verktyg Internet kan vara om det används på rätt sätt.

Jag har tyvärr också fått ett ganska chockartat första möte med verkligheten och hur den kan se ut för våra älskade små vänner. Och jag inser att jag bara har sett en bråkdel av vad många andra har sett, och fortfarande ser varje dag.

Jag har blivit en erfarenhet rikare när det gäller hur man kan gå tillväga och engagera sig. Jag är en person som anser mig ha baskunskaper och lite till om marsvin, men jag läser allt jag kommer över och vill fortsätta att lära mig mer. Paradoxalt nog känns det som att ju mer jag läser och lär mig, desto mer inser jag hur ”lite” jag kan och hur mycket som finns kvar att lära.

Jag tror att det är viktigt att vara ödmjuk i en aktivitet som denna och inte överskatta sin egen förmåga och kunskap. Att våga be andra om hjälp och råd och att kunna ta emot den hjälpen som erbjuds tror jag är avgörande för att en aktion som denna ska lyckas. Tack vare att vi var många som samarbetade så tror jag att dessa djur har en chans att få en riktigt ljus framtid!

PS. För er som är nyfikna på sambons namn så kan jag avslöja att det blev ett ”Big Bang Theory” tema: Pappa: Big Bang, Mamma: Amy, hona ur kull 1: Syster Yster (här bröts temat), hona ur kull 2: Penny och till sist den lille hanen ur kull 2 som fick heta Sheldon!

// J

Vi har lagt till Raj som pappans namn och Syster Yster har fått heta Bernedette för att hålla temat. // Irene

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

3 Inlägg för Big Bang 4

 1. Karin H skriver:

  Otroligt stark och gripande historia. Och väldigt fint berättat, J. Önskar dig allt gott med dina egna små grisar och skickar en varm kram för att du brydde dig. Nu kan det bara bli bättre för Big Bang-ligan.

 2. Yvonne Gustafsson skriver:

  Tusen rosor till dig för allt du gjort för marsvin genom åren
  Gott Nytt År

  Milton, Katsa, Holly o även lilla Elsie som kom från Eragons
  Gammelmatte Yvonne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *