Måndagsträning -Träna med Camilla och Kati!

I måndags kväll var vi ett härligt gäng som träffades för att träna avsuttet tillsammans! Elever från Gymnasiet, studenter från Hippologen och lärare från skolan svettades ordentligt under en timmes tid och vi gjorde övningar som stärker hela kroppen. Det var väldigt skönt att vara ute i den friska luften och träna tillsammans.

Vi började med att jogga tillsammans under 10 min för att värma upp, sedan lite rörlighets övningar för att mjuka upp kroppen ytterligare. Sedan började vi vår träning som för dagen bestod av 4 olika zoner innehållande 2 övningar var. På varje zon första varvet gjorde vi 4 min, varv 2, 3 min, varv 3, 1 min.

När man jobbar en bestämd tid som denna är det möjligt att varje individ jobbar efter sin egna dagsform. Har man mer ork för dagen håller man högre tempo och hinner flera repetitioner och har man inte riktigt orken kan man ta övningarna i lugnare tempo.

När vi var färdiga stretchade vi hela kroppen. Lycka till med din träning! /// Camilla och Kati

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *