Semester!

Alla behöver vi ladda batterierna ibland och jag har just haft en toppenweekend med lite ledigt, jag har hunnit göra det flesta julkappsinköpen och känner inte lika stor stress inför de kommande veckorna.

En förutsättning för att jag ska kunna åka bort över ett par dagar är att jag har en bra stab hemma som tar hand om allt. Detta kräver självklart en ganska omfattande planering, som jag med tiden lärt mig och det är också ett måste för att man ska kunna slappna av när man är iväg. Chrille sköter allt hemma och det är lätt att åka hemifrån när man vet att han har koll på läget, men jag har också ett antal tjejer som hjälper till hemma och tar hand om alla pållarna och jag vill återigen poängtera vikten av ett bra team bakom sig.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Hej! Jag har en fråga till dig! Hur ofta tränas dina hästar? Hur många dagar/vecka rids de och hur mycket vila i övrigt lägger du in (tänker på längre sammanhängande ’viloveckor’). Tack för en bra blogg! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *