Laddar för Elmia

Valbonne har fått någon vecka vila och är nu utvilad efter Flyinge och redo för Elmia. Jag har ett kort stopp i Skåne idag för check hos veterinär med några andra hästar och imorgon rullar vi mot Jönköping. Ser verkligen fram emot denna tävling då det är ett lyft för sporten att vi har flera ”internationella” arenor att träna på.

I samarbete med Torstenssons har jag fått förmånen att låna en tvåhästars lastbil som jag ska använda en vecka. Det kommer också bli den jag åker med till Elmia och så ska vi bo på ryttarhotellet denna gång.

KRAM

 

Delta i diskussionen

  1. Lycka till på Elmia! En liten fundering, kommer inte Gnesta RK att anordna någon tävlingshelg med unghästklasser i maj hos er på Brolöten som de brukar nästa år? =)
    Hoppas det men kan inte se något kommande på TDB om det, vi tyckte det var så trevligt senast så vi kommer nämligen gärna tillbaka.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *