Taggar träning

Riitta är ju bara underbar, se vilka fantastiska halloween bakelser hon gjort till alla idag.

Jag är så träningssugen, inte alls lika tävlingssugen som jag brukar vara. Jag vill bara träna och bli bättre innan jag ska ut och tävla. En kompis ringde häromdagen och ville att vi skulle åka på samma tävling i slutet på November men just nu vill jag bara bli bättre. Jag ser så mycket utvecklingspotential i både mig och hästarna och det måste få tid. Lugn och ro och långsiktig träning.

Jag tränade med Linda igår igen, jag får så mycket bra övningar som stärker mig. Både balans, styrka och kontroll. Jag ska fota lite av övningarna och lägga ut om det är någon som är sugen att testa. Jag känner så otrolig skillnad även vid ridningen och jag längtar faktiskt lite till passen med Linda. Även om jag har mördande träningsvärk minst två dagar efter.

Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *