Blickar framåt

Som det ser ut nu kommer jag inte tävla något mer under 2017, jag behöver läka och hästarna behöver stärka sig och utvecklas lite mer.

Nästa vecka är det plantskolan tis-ons och jag får besked imorgon om jag kommer kunna rida eller inte.

Jag laddar för Sweden International Horse Show i Friends där jag kommer vara på plats fre-sön och jag hoppas vi ses där?

Även om vintern verkligen kryper sig på med dagens minusgrader så längtar jag lite till alla träningsmånader som nu väntar. Jag kommer lägga upp en långsiktig plan med varje individ vad just den behöver arbeta mest med. Därefter sätta små delmål under våren och förhoppningsvis är vi sedan ännu starkare och bättre 2018.

En sak till jag verkligen kommer att lägga mycket energi på i vinter är min egna träning. Linda och jag kommer träffas regelbundet och däremellan ska jag fortsätta jobba med mina övningar här hemma. Är det någon som vill ha träningstips och se vad jag jobbar med? Tänkte jag kunde fota lite och lägga ut vad jag fokuserar på just nu.

KRAM

 

Delta i diskussionen

  1. Skönt med vinterns träningsfokus! Det vore kul att se både hästarnas planer och din träning bredvid 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *