Det vänder fort

Vad som varit en rolig och förväntansfull vecka har nu förvandlats till något helt annat. Igår kväll läser jag på nätet att Bruksprovet är avbrutet. Alla deltagare har fått ett mail samtidigt som pressmeddelandet gått ut.

En hingst i ett annat stall än där Faithful står har fått hög feber, just nu sitter jag i ett zoom möte för att få mer information om vad som händer.

Oron är såklart fruktansvärd, att inte veta, vi ryttare ringde varandra sent igår kväll för att spekulera och få reda på mer. Men det är alltså bara en häst än så länge och vi får inte eller kan göra något innan provsvaren kommit.

Såklart tänker man först och främst på alla fina hästar, men det är också klart att man är besviken. Det är en stor kostnad för att fullfölja provet som vi inte fick göra nu, och resultatet av provet kommer baseras på ett test vi inte fick göra klart.

Jag hade sett fram emot att få rida idag och visa upp min fina hingst men beslutet som är taget är det enda rätta. Allt för hästarna och för att minska smitta.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Är du o Clas inte ett par längre? Du nämner inte honom på dina sociala medier som du gjorde tidigare. Såklart en privat fråga och du väljer själv om du vill svara. Hoppas Copper snabbt tillfrisknar och att ni får ett härligt bruksprovsbesked. Tack för en bra blogg!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *