Utan sigbyglar

Jag har lagt väldigt mycket fokus på min egna träning senaste månaderna. Allt för att förbättra min sits och inverkan. Det är både löpträning och styrketräning. Jag upplever att jag har för dålig kroppskontroll och svårt att styra mina muskler som jag vill.

I galoppen vill jag bli tyngre i sätet, sitta lite mer tillbaka och vara kvar i sadeln i alla olika rörelser. Jag har ridit mycket utan stigbyglar tidigare, men nu var det ett tag sen, förra veckan provade jag igen och framförallt i galoppen. Det blev sådan skillnad!

Nu gör jag piruetter, slutor och galoppombyten på alla hästar utan stigbyglar och det är verkligen superbra! Så nöjd med att jag börjat med det här igen och jag uppmanar alla att rida lite mer utan stigbyglar.

Så Aprils challange blir utan stigbyglar, tagga gärna mig när ni rider utan dem 🙂

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *