Korta nätter

Jag har sagt det förut, och trots att det är corona så är Maj en galen månad. Jag har senaste tiden gått igenom – och går fortfarande igenom en hel del fighter privat. Livet sätter mig verkligen på prov och jag är verkligen imponerad av mig själv. När det verkligen gäller är det som att kroppen och hjärnan låser och bara kör. Tror faktiskt att det hjälper till att jag har så mycket att göra det bara måste göras.

Den här veckan är så rolig, idag har var bjuden på plantskole träning för Liane, Copper var så magiskt fin. Bättre än någonsin! Väl hemma och rida alla hästar, sedan var det fotografering med uhip. Kvällen har bestått av packning och jobb, jag tar ett paus i fakturerandet nu vid 22 för att blogga.

Samtidigt denna period har jag lyckats hålla igång med min egna träning också även den bättre än någonsin och jag är så stolt. Jag gör igen en runstreak typ nr 4 nu, men efter min löpning tränar jag också med StrongRider fyra gånger i veckan. Det är så himla kul! Juste jag rider utan stigbyglar i 30 dagar nu också, kroppen får jobba så hjärnan måste tänka mindre.

Imorgon åker jag till min andra familj i Skåne, längtar!

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *