Löpningen räddar mig

Jisses vilka varma och intensiva dagar vi haft, ridlägerstart, Falsterbo-förberedelser och alla fina hästar som ska ridas.

När det är såhär varmt skulle det var optimalt att börja rida supertidigt och sedan ligga på stranden eller vid poolen på dagen men det fungerar ju inte riktigt med verksamheten. Istället kör jag löpning vid 7 på morgonen och sedan rider jag fram till lunch. I fredags red jag sju hästar i 32 graders värme och jag kan säga att det har faktiskt aldrig varit så enkelt i värmen. Jag tackar vår fina utebana som det nästan alltid fläktar på men framförallt min envishet att jag hållit i och sprungit nästan varje dag i snart ett halvår. Jisses vilken skillnad det gör för konditionen. Det känns verkligen bra att kunna prestera på topp för hästarnas skull i värmen, jag är mer uthållig och håller fokus.

Tack runstreak!

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *