Hästfest i Friends

Oj vilken helg det blev, så härligt att få se så mycket fin ridning och träffa alla kollegor och samarbetspartners. Vi får tacka saab och Patrik Kittel för sitt engagemang i Top 10 som gör att vi får se så bra ekipage i Sverige. Den här typen av kvalité är inte vanligt att se annat än i mästerskap och världscup finaler.

Även att våra kommande stjärnor såsom unga hästar och unga ryttare får vara med och tävla i Lövsta Future Challange bara att träna på en sån här arena känns väldigt viktigt.

För min egen del var det lika högt tempo som det brukar vara och söndagen bestod mestadels av förberedelser inför clinic . Bland annat genom att ta emot häst som alltid är så spännande på en sån här arena med allt vad det innebär att lasta ut en häst mitt i stan och in i alla gångar bredvid arenan. Vi tog en paus i förberedelserna där vi fick se den härliga küren. Alla är ju fantastiskt bra och imponerande, så unga hästar och ändå så bra. Min favoritmusik är Hans Peters med Dreamboy den musiken är bara så härlig, den lyfter hela ekipaget.

Jag valde att ta Tesla med på clinicen tillsammans med Uhip, en riktig utmaning för oss att träna i den miljön med all publik och ljud och rörelse. För att förtydliga är det en mindre bana på mässområdet som är väldigt nära alla människor och svårare enligt min mening än att faktiskt rida på den riktiga arenan.

Det blev en rolig clinic med mycket publik och riktigt bra träning för oss. Vi hoppas nu att detta gav Tesla mersmak så vi kommer tillbaka till Friends för de riktiga klasserna sen. 😉

KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *