Kom hem till dessa………….

Några timmar gamla valpar!

Hela helgen har jag varit på domarutbildning i Malmö och har därför inte hunnit blogga så mycket med Er. Det har varit en helg med högt tempo på Tyska eller Engelska och jag är helt slut i huvudet 😉

Men jag är nu efter denna helg SV – Richter, med andra ord domare utbildad av Tyska schäferhundklubben (SV)

Nu ska jag gå och gosa med mina nya små sötnosar…. hörs i morgon igen!

13 svar på ”Kom hem till dessa………….”

  1. Men sikka goingar, GRATTIS!!

    Är schäfervalpar alltid svarta när dom är så små? Har faktiskt aldrig sett så små schäfervalpar tidigare så jag har aldrig tänkt på det där med färgen 🙂

    MVH Gullan 🙂

  2. Grattis och grattis igen! 🙂 Söta valpar! Jag undrar liksom Gullan om schäfervalpar alltid är svarta när de föds?
    Vår blandras har blivit farbror – hans bror har alltså blivit pappa. Tur att vi inte känner tiken – man blir ju så sugen när man ser små valpar och vi har egentligen nog med två hundar. 🙂

  3. @ Gullan & Amos: Schäfervalpar brukar vara väldigt mörka vid födseln, men det betyder inte nödvändigtvis att de är helsvarta. Även i en så här tidig ålder kan de ha viss färgteckning (som dock förändras oerhört snabbt!!). Jag är dock osäker hur det är för gråa schäfrar vid födsel, de har ju ett helt annat utseende som valp (som jag tycker är ännu finare än standardutseendet för valpar :), men om det är annorlunda redan från födseln har jag aldrig tänkt på… men jag skulle chansa på att de är det.

Kommentarer inaktiverade.