Om cirka 14 dagar åker jag!


Vi åker till Abu Dhabi på en veckas semester…………. sååååå skönt!

Ni som nu eventuellt blir oroliga på grund av att jag har engagemang inbokade, så ta det lugnt. Det är precis mellan två olika inbokningar, så allt som är inbokat gäller.

Så jag kommer att blogga med Er därifrån och fresta er med lite härliga semesterbilder.

 

9 svar på ”Om cirka 14 dagar åker jag!”

 1. Ska väl inte skriva de orden som hoppade ur munnen på mig… 🙂 Åh vilken dröm, jag har varit iväg på mycket resor, men där har jag aldrig varit. När jag skaffade Bento lade jag resandet på hyllan, men det är ju själv valt så jag ska inte klaga.

  Tycker att du ska ta och verkligen koppla av på er semester. Och då menar jag verkligen koppla av och ladda batterierna. Hoppas ni får det fantastiskt….

 2. Glöm inte ”sandpappret” den officiella kartan över arabvärlden 🙂

 3. Ha, en underbar resa. Min dotter och gubbe var där för tre veckor sen, allt var bäst. Stanna inte, jag ska lyssna på dig den 15-e

 4. Låter härligt med semester, ha det så skönt! Tack förresten för det snabba svaret på min fråga, per mail! 🙂 Och jättebra artiklar på din hemsida! Det var intressant att läsa hur inspelningen av ”Hundcoachen” går till. Och om tandhälsa hos hundar. Och många andra…

 5. Detta unnar Jag dej verkligen Fredde!
  Hoppas ni får det jätteskönt. Du som far å flänger är verkligen värd detta.
  Ska lilleman med?

 6. Det är du värd! Ha det så skönt och tänk inte på oss,som går här hemma avundsjuka 🙂

 7. Gott med sol och värme. Hoppas att ni får det kalas och att inga oroligheter som finns i dessa trakter blommar upp

Kommentarer inaktiverade.