Hur gosig är den här då?


Valpen är 4 veckor gammal. Om en vecka tvingas man ha skor på sig när man går in till dom för dom bits då som pirayor 😉

Ni kan läsa om en ny tragisk bitning på www.fredriksteen.se. Det som inte får hända, händer igen. Jag är verkligen oroad över detta. Dessutom är jag lättad över att inte TV har bett mig kommentera det här. Jag vet snart inte vad jag ska säga…………

Det är fruktansvärt helt enkelt, stackars Tova. Ändå så finns det med säkerhet en förklaring till det inträffade, men vad spelar det för roll när en flicka blir biten.

Tragiskt för alla parter

Ps.. nu är ”tyck till” förbättrad på min sida!

5 svar på ”Hur gosig är den här då?”

  1. Jag har just hittat detta Tyck till,ha,ha.
    Men vart ska man skriva på blogg eller Tyck till?
    Karnse en dum fråga,eller?

  2. läste just om Tova, mkt. tragiskt o ingen bra reklam för rasen, tyvärr. Men hoppas nu det löser sej för flickan, Detta är ju sånt som inte får ske…Nä ut med mina ”odjur” ska på ”uppdrag” o leta katt som förhoppningsvis inte fått kattungar i ladan 🙂 ha en bra dag..

Kommentarer inaktiverade.