Nu längtar jag faktiskt tillbaka…..


Det känns som vi i Sthlm kommer att få lev med snö tills nästa vinter. De snöhögar jag har hemma på tomten kommer aldrig att gå bort.

Senare idag lägger jag ut del 2 av apportering. Men ni måste komma ihåg att detta tar lite tid. Det är inget man lär en hund på några dagar. Det kan ta lång tid, men skynda långsamt. Det lönar sig.

Hörs snart….

6 svar på ”Nu längtar jag faktiskt tillbaka…..”

 1. Hej
  ursäkta att jag är tjatig 🙂
  Men har du kollat din mail ang.hundträffen.
  Är osäker på om mailet gått fram
  Ha en bra dag,trots vår kalla vår/vinterdag!

 2. Äh, upp med hakan nu Fredde. De där snöhögarna är borta innan du vet ordet av. Kan tala om att jag alldeles nyss stod på balkongen med en kopp kaffe. Solen stekte på och helt i lä stod jag. Alldeles underbart var det, säkert 15 grader varmt. Och bara för några dagar sen stod jag på samma balkong och såg på snöhögar som jag trodde skulle bli kvar i evighet. Det finns hopp vettu… 🙂

 3. Jodå, det skall väl bli varmare i helgen hos er med.
  Vi har riktiga vårkänslor här nu, 10,5 grader plus, fåglarna sjunger, skatorna bråkar och solen tittar nästan igenom nu. Viden slår ut nu och snödroppar och vintergäck finns överallt.
  Vad söt han är, Ice ! Förstår att han vill tillbaks till lek, sol och bad !

 4. Åååhhhh!!! Snacka om nostalgitripp när jag ser de där söta Blixten McQueens armpuffar 😀

 5. Förstår längtandet.. kom hem själv från Dubai måndagen den 14:e och tyckte en vecka var tok för lite… Enda kuliga är ju att träffa Boxer-Bruden å Birma-Tösen här hemma.. sen skulle man kunnat åka iväg igen en stund…

Kommentarer inaktiverade.